Video kuinka Amigalla pelataan läpi The Secret of Monkey Island

linkit, pelit, retro, tietokoneet, video Lisää kommentti

Jos et jaksanut asentaa Flash Playerin uusinta versiota edellisten ohjeiden mukaan, niin ei hätää koska samat videot ovat myös jaossa YouTubessa.

Tänään törmäsin erittäin mielenkiintoisiin videoihin joissa pelataan läpi Amigan pelejä. Joku on siis tosiaankin pelannut läpi kymmeniä Amiga pelejä ja nauhoittanut suorituksen sekä laittanut sen kaikkien nähtäväksi YouTubeen! Eikä siinä vielä kaikki. Videot ovat myös saatavissa paremmalla laadulla ja resoluutiolla yhteisön kotisivuilta osoitteesta www.recordedamigagames.org.

Alla esimerkki yhdestä pelivideosta, jossa pelataan The Secret Of Monkey Island läpi yhdeltä istumalta. Aikaa menee vain tuollaiset 153 minuuttia. Videosta on kyllä hyvä katsoa mallia, jos on itse jäänyt pelissä jossain kohtaa jumiin, että mitä seuraavaksi kannattaa tehdä. Itse en aivan joka minuuttia katsonut videosta, mutta eikö se tosiaankaan vie tuon kauempaa pelata koko peliä läpi? Retro fiilistelyissä täytyy varmaan vielä myöhemmin palata pariin suosikki peliini, kunhan saan ensin katsottua videoita enemmän läpi. Loistavia pelaajia täytyy kyllä myöntää.

Linkit

Muita samanlaisia juttuja

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 3.00 out of 5)
Loading...

6 Kommenttia artikkeliin “Video kuinka Amigalla pelataan läpi The Secret of Monkey Island”

 1. Base Says:

  Itse hämmästelin tuolla omaan blogiinikin postaamaani videota; C64-Commando läpi alle kolmeen minuuttiin. En aikoinaan saanut pelattua ko. peliä edes läpi asti vaikka pirun lähellä kyllä olin.

 2. tekniikanihmelapsi.com » Blog Archive » www.c64-Longplays.de Says:

  […] aikaa sitten uutisoin sivusta, jossa on videoita kuinka Amiga pelejä pelataan läpi yhdeltä istumalta. Tänään löysin samanlaisia longplay videoita C-64 peleistä. Itse en ole niin paljoa […]

 3. Jyri Väätäinen Says:

  Peleissä on kaksi tarinaa: CS ja RYL.

 4. Mika Latvala Says:

  Kuka näitä pelaa? 😆

 5. Jyri Väätäinen Says:

  Minä, joskus.

 6. mikelius Says:

  ite oon sen ikäne että tuo peli on varmaan ennen mun syntymää

Kirjoita kommentti


WP Theme & Icons by N.Design Studio plustv tarjous canal digital tarjous tietosuoja